Preskocit navigáciu

Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie


Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie

Vo štvrtok 24. júla 2014 sa veliteľ síl výcviku a podpory OS SR plukovník Martin Stoklasa lúčil s ďalšími profesionálnymi vojakmi veliteľstva. Štábny nadrotmajster Ján Brida a nadrotmajster Miroslav Makara budú od 1. augusta 2014 plniť úlohy mimo územia Slovenskej republiky v mieste výkonu štátnej služby Bydgoszcz v Poľsku a Brunssum v Holandskom kráľovstve.
Po prečítaní personálnych rozkazov náčelníkom Oddelenia personálnej podpory podplukovníkom Petrom Šurabom poďakoval plukovník Stoklasa obidvom vyslaným príslušníkom síl za dlhoročnú prácu, ktorú v prospech síl vykonali. Ako ocenenie za prácu v prospech veliteľstva im udelil pamätné odznaky veliteľa Síl výcviku a podpory 1. stupňa.
Štábny nadrotmajster Ján Brida pôsobil na veliteľstve Síl výcviku a podpory OS SR od roku 2008 vo funkcii veliaci poddôstojník. Dňa 3. júna 2013 mu bolo ukončené 9-mesačné vyslanie na plnenie úloh mimo územia SR vo vojenskej operácii EUFOR-ALTHEA v Bosne a Hercegovine. Nadrotmajster Miroslav Makara pôsobil na veliteľstve síl od roku 2009 vo funkcii vedúci starší pomocník oddelenia plánovania operácií. Dňa 8. decembra 2011 ukončil 6-mesačné vyslanie na plnenie úloh mimo územia SR vo vojenskej operácii ISAF v Afganistane. Vo výkone nových funkcií prajeme obidvom profesionálnym vojakom veľa pracovných úspechov, zdravie a osobnú pohodu.


Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie1Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie1Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie1Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie1Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie2Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie2Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie2Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie2Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcich do štruktúr Severoatlantickej aliancie3

Autor: kpt. Ing. Ján Brezula , Foto: kpt. Ing. Ján Brezula - Dátum: 24.07.2014
Čítanosť: 35368
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share