Preskocit navigáciu

Velitežstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010


Velitežstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010
Dňa 4. mája 2010 príslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby OS SR patriaci do podriadenosti Velitežstva posádky Bratislava vojenskými poctami zabezpečili slávnostné otvorenie medzinárodného vežtrhu obrannej techniky IDEB 2010 v priestoroch Incheba Expo v Bratislave.
 
Výstavu slávnostne otvoril Minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Baška spolu s predstavitežmi rezortu obrany a Ozbrojených síl Slovenskej republiky.
 
V pavilóne B0/ 104 je aj expozícia Velitežstva posádky Bratislava, prezentujúca svoju činnos a materiálne zabezpečenie. Od prvého dňa výstavy sa profesionálni vojaci v stánku Velitežstva posádky Bratislava stretli s vežkým záujmom návštevníkov najmä o vystavené slávnostné uniformy, insígnie a zbrane používané pri protokolárnych aktivitách.
 
Viac obrazového materiálu v časti Archív / Fotogaléria

Velitežstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010Velitežstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010Velitežstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010Velitežstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010

Autor: npor. Richard Spišák , Foto: des. Marek Šteberl - Dátum: 04.05.2010
Čítanos: 23291
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share