Preskocit navigáciu

Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín


Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín

Hlavní predstavitelia trenčianskej posádky si 8. marca uctila Medzinárodný deň žien rovnako ako väčšina ich kolegov na Slovensku. Pre svoje kolegyne pripravili malé stretnutie a spolu s Posádkovým klubom Trenčín a ochotníckym divadlom Normálka aj príjemné divadelné predstavenie.

„Tento deň nie je nejakým novodobým fenoménom keď si uvedomíme, že aj v našej krajine sa oslavuje od roku 1921. Je to zvláštne byť v spoločnosti toľkých žien a uvedomiť si, že tu na tomto mieste sme my muži teraz v menšine,“ poznamenal veliteľ posádky Trenčín generálmajor Peter Vojtek vo svojom príhovore pred vyše 90 ženami trenčianskej posádky a príslušníkmi síl výcviku a podpory. V priestoroch Posádkového klubu Trenčín v srdečnej atmosfére obohatenej predstavením divadla Normálka s hrou Samo z Lazov išlo skutočne o zastavenie sa na chvíľku v zhone pracovných povinností.

Odovzdaním kvetov si muži uctili svoje kolegyne a vyjadrili im tak vďaku za ich ženský prínos ku plneniu každodenných úloh.


Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín 2Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín 2Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín 2Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín 2

Autor: mjr. Róbert Mede , Foto: kpt. Zsolt Nagy - Dátum: 08.03.2011
Čítanosť: 19274
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share