Preskocit navigáciu

Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené


Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené

 Takmer tisíckou denných a nočných zoskokov, ktoré sa podarilo vykonať počas 15 letových hodín, otvorili v dňoch 21. – 25. marca 2011 príslušníci 5. pluku špeciálneho určenia výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou. 

 Všetky zoskoky boli realizované z vrtuľníka Mi-17M z prešovského vrtuľníkového krídla generálplukovníka Jána Ambruša, ktorý obsluhovala posádka dvoch pilotov a dvoch palubných technikov. Ako doskokové plochy slúžili výcvikový priestor Žilina – Hradisko a Letisko Slávnica. 

 Svoje prvé zoskoky absolvovala aj desiatka nových príslušníkov pluku.


Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené I.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené I.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené I.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené I.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené II.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené II.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené II.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené II.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené III.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené III.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené III.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené III.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené IV.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené IV.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené IV.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené IV.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené V.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené V.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené V.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené V.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené VI.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené VI.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené VI.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené VI.Výsadkové nebo nad Žilinou a Slávnicou otvorené VII.

Autor: 5. pšu – npor. Mário Pažický , Foto: 5. pšu – npor. Mário Pažický - Dátum: 25.03.2011
Čítanosť: 49011
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share