Preskocit navigáciu

Priebeh výberového konania – počas epidemiologických opatrení COVID-19


 do 7.00 hod.
príchod a zhromaždenie účastníkov výberového konania pred vchodom do Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika v Liptovskom Mikuláši – Demänovej.

 

7.00 - 7.20 hod.
kontrola prítomnosti,
kontrola telesnej teploty a príznakov respiračného ochorenia a prevzatie vyplnených ČESTNÝCH VYHLÁSENÍ – COVID-19,
kontrola dokladov a správnosti údajov,
poučenie.

 

Poznámka: Každý účastník výberového konania je povinný dostaviť sa na výberové konanie s vlastným ochranným rúškom a vlastnými písacími potrebami. Účastníkom konania bez ochranného rúška, nebude umožnený vstup do objektu AOS a nebudú sa tak môcť zúčastniť výberového konania. Občanom, u ktorých bude zistená pozitívna anamnéza na kontakt s ochorením na COVID-19 alebo zvýšená telesná teplota alebo aj v prípade zistenia akýchkoľvek zdravotných problémov, nebude umožnená účasť na výberovom konaní (budú poučení o zmene termínu vykonania výberového konania).

 

7.30 - 13.30 hod.
previerka psychickej spôsobilosti. Previerku psychickej spôsobilosti občana - žiadateľa vykonáva psychológ PÚ OS SR vyšetrením a zisťuje:
                     a) intelektové a kognitívne predpoklady,
                     b) osobnostné predpoklady,
                     c) interpersonálnu orientáciu.

 

Poznámka: previerka psychickej spôsobilosti bude vykonávaná vo vyhradených učebniach, za dodržania protiepidemiologických opatrení. Počas celého posudzovania občania používajú osobné ochranné pracovné prostriedky (vlastné rúška, rukavice - zabezpečí Personálny úrad OS SR, vlastné písacie potreby).

 

12.00 - 12.30 hod.
prestávka na obed (je potrebné si priniesť vlastné jedlo).

 

12.30 - 13.00 hod.
pohovor s psychológom,
oznámenie výsledku previerky psychickej spôsobilosti.

 

13.00 - 15.30 hod.
previerka fyzickej zdatnosti. Previerka fyzickej zdatnosti sa vykonáva preskúšaním pohybovej výkonnosti občana v zmysle Vyhlášky MO SR č. 426/2015 Z. z. Normy pohybovej výkonnosti a opis disciplín nájdete tu .

 

Poznámka: NA VÝBEROVÉ KONANIE SA DOSTAVTE VO VHODNOM ŠPORTOVOM ODEVE    z dôvodu dodržiavania protiepidemiologických opatrení je zakázané využívať vnútorné priestory telovýchovných zariadení AOS (šatne, umyvárne, sprchy a podobné zariadenia) s výnimkou núdzového použitia WC (napríklad náhla nevoľnosť),
previerka fyzickej zdatnosti je vykonávaná vo vonkajšom telovýchovnom areáli AOS,
pozvaní občania, pri vykonávaní samotných telovýchovných disciplín, nie sú povinní mať prekryté horné dýchacie cesty,
preskúšanie je organizované po skupinách v maximálnom počte 5 pozvaných občanov, tak aby na jednom športovisku bola vždy len jedná skupina (minimálny rozmer športoviska je 30x30 m),
po každom cvičení a po skončení preskúšania je vykonaná dezinfekcia všetkých použitých športových  pomôcok.

 

15.30 hod.
predpokladané ukončenie výberového konania.

Skočiť na menu


Share