Preskocit navigáciu

Vojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňami


Vojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňami

Ozbrojené sily SR aj dnes vyčlenili svojich príslušníkov na pomoc obyvateľom obcí postihnutých povodňami.

33 príslušníkov ženijného práporu zo Serede, 11 prílsušníkov 12. mechanizovaného práporu z Nitry a 2 vojaci z Čerenian pozemných síl a technika (4 kusy Tatra 815VN, 2 kusy Tatra 815S3, UDS 114 a 3 kusy UNC S150) pomáhajú obyvateľom pri odstraňovaní konárov, nánosov bahna a sutín, ktoré zo sebou priniesla prívalová vlna na západnom Slovensku.

"Ozbrojené sily SR promptne reagujú pri živelných pohromách aj napriek plneniu bežných úloh mierového života a zabezpečovaniu  operácií medzinárodného krízového manažmentu (MKM) a majú okresaný rozpočet," povedal dnes náčelník Generálneho štábu OS SR generál Ľubomír Bulík.

Nasadenie príslušníkov OS SR a techniky počas zajtrajšieho dňa bude závisieť od počasia a od požiadaviek krízových štábov.


Vojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňamiVojaci aj dnes pomáhajú v obciach postihnutých povodňami

Autor: OS SR , Foto: OS SR - Roland Keckes - Dátum: 09.06.2011
Čítanosť: 19146
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share