Preskocit navigáciu

Náčelník GŠ generál Bulík sa stretol s primátorom Bratislavy


Náčelník GŠ generál Bulík sa stretol s primátorom Bratislavy

Dnes, 6. októbra 2011, sa uskutočnilo stretnutie náčelníka Generálneho štábu ozbrojených síl (OS) SR generála Ľubomíra Bulíka a primátora hlavného mesta Slovenskej republiky Milana Ftáčnika.

Počas stretnutia na pôde ministerstva obrany udelil generál Bulík primátorovi Bratislavy pri príležitosti Dňa ozbrojených síl Slovenskej republiky zlatý odznak náčelníka Generálneho štábu OS SR.

“Som rád, že vzájomná spolupráca netrvá len počas nešťastí a živelných pohrôm, kedy zasahujú vojaci a pomáhajú obyvateľom Slovenska, ale rozvíja sa aj v iných oblastiach”, povedal generál Bulík. Zároveň vyjadril presvedčenie, že aj jeho nástupca bude pokračovať v rozvíjaní vzájomnej spolupráce a existujúcich vzťahov medzi ozbrojenými silami SR a samosprávou hlavného mesta Bratislavy.


Náčelník GŠ generál Bulík sa stretol s primátorom BratislavyNáčelník GŠ generál Bulík sa stretol s primátorom BratislavyNáčelník GŠ generál Bulík sa stretol s primátorom BratislavyNáčelník GŠ generál Bulík sa stretol s primátorom Bratislavy

Autor: poverený hovorca OS SR - kpt. Peter Michnica , Foto: autor - Dátum: 06.10.2011
Čítanosť: 15546
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share