Preskocit navigáciu

Slávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciu


Slávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciu

17. november je dňom, kedy si pripomíname jednu z najvýznamnejších udalostí moderných slovenských dejín, ktorou sa pred 22 rokmi začala zmena totalitného systému na demokratický, bez použitia násilia či ozbrojeného konfliktu. 17. november 1989 je deň, ktorý nám bude navždy pripomínať, že na zápas s totalitnou mocou a na porušovanie ľudských práv nesmieme nikdy zabudnúť.

Pri tejto príležitosti sa dnes 16. novembra uskutočnili slávnostné zhromaždenia príslušníkov Generálneho štábu Ozbrojených síl SR a všetkých štábov, kde náčelníci jednotlivých štábov prečítali rozkaz prezidenta Slovenskej republiky a pripojili sa k jeho blahoželaniu ku Dňu boja za slobodu a demokraciu.


Slávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciuSlávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciuSlávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciuSlávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciuSlávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciuSlávnostné zhromaždenie pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciu

Autor: OS SR - Andrea Hankoščáková , Foto: autor - Dátum: 16.11.2011
Čítanosť: 14289
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share