Preskocit navigáciu

Vážení príslušníci Ozbrojených síl Slovenskej republiky, vojaci, vojačky, zamestnanci!


Vážení príslušníci Ozbrojených síl Slovenskej republiky, vojaci, vojačky, zamestnanci!

Dovoľte mi, aby som Vás pozdravil pri príležitosti môjho vymenovania do funkcie náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Využívam túto príležitosť aj na poďakovanie doterajšiemu náčelníkovi generálneho štábu generálovi Ľubomírovi Bulíkovi za jeho prácu v prospech obrany a bezpečnosti Slovenskej republiky.

Som presvedčený o tom, že počas môjho pôsobenia v novej funkcii nadviažem na všetky pozitíva, ktoré sa nám spoločne v posledných rokoch v ozbrojených silách podarili dosiahnuť. Kontinuita nech je základným heslom nadchádzajúceho obdobia v prospech plnenia úloh ozbrojených síl. Zároveň musíme byť pripravení presadzovať aj potrebné zmeny. Obdobie, ktoré je pred nami, bude náročné. Osobne som presvedčený, že najbližšie roky prinesú ďalšie nové výzvy, ktorým budeme musieť v rezorte obrany a v ozbrojených silách spoločne čeliť.

Dovoľte mi, aby som Vám na sklonku roka 2011 všetkým poďakoval za obetavú prácu v prospech ozbrojených síl, obrany a bezpečnosti Slovenskej republiky a plnenia jej medzinárodných záväzkov. Verím, že aj v novom výcvikovom roku spojíme naše úsilie, aby sme udržali a naďalej posilňovali schopnosť Slovenskej republiky čeliť bezpečnostným výzvam najbližších rokov.

V neposlednom rade pozdravujem rodinných príslušníkov, priateľov a známych našich vojakov a vojačiek, ktorí rovnako intenzívne prežívajú všetky špecifiká vojenského života. Prajem Vám veľa trpezlivosti a síl pri podpore príslušníkov ozbrojených síl pri plnení ich zodpovedných úloh, či už doma, alebo v zahraničí.

Dovoľte mi, aby som Vám všetkým zaželal príjemné prežitie vianočných sviatkov v rodinnom kruhu a úspešné vykročenie do Nového roka. K tomu Vám želám veľa zdravia, šťastia pohody a pracovných a osobných úspechov!



Autor: generálmajor Peter VOJTEK náčelník Generálneho štábu Ozbrojených síl SR - Dátum: 19.12.2011
Čítanosť: 16714
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share