Preskocit navigáciu

Akadémia ozbrojených síl prijíma prihlášky na vojenské i civilné štúdium.


Akadémia ozbrojených síl prijíma prihlášky na vojenské i civilné štúdium.
Tí, ktorí sa rozhodli pre kariéru profesionálneho vojaka a uvažujú o štúdiu v Akadémii ozbrojených síl, majú už iba niekoľko dní na podanie prihlášky. Študovať majú šancu aj civili.
 
Akadémia ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši v týchto dňoch prijíma prihlášky na štúdium v akademickom roku 2012/2013. V tomto roku otvorí vojenské štúdium v akreditovaných trojročných denných bakalárskych programoch zameraných na manažment vojenskej organizácie, elektronické systémy, zbraňové systémy, zbrane a ich časti, počítačové systémy, siete a služby. Prihláška sa podáva zvlášť na každý študijný program do 29.2.2012.
 
Na toto štúdium sa môžu hlásiť absolventi civilných stredných škôl ukončených maturitou. Dňom  nástupu na štúdium sa zároveň stanú profesionálnymi vojakmi v prípravnej štátnej službe.
 
Akadémia ozbrojených síl otvorí v akademickom roku 2012/2013 aj externé dvojročné civilné štúdium pre bakalárov, t.j. absolventov, ktorí skončili prvý stupeň vysokoškolského štúdia, a to v odboroch  Informatika,  Teoretická informatika, Teória vyučovania informatiky,  Počítačové inžinierstvo, Softvérové inžinierstvo, Informačné systémy,  Kybernetika,  Umelá inteligencia,  Aplikovaná informatika,  Hospodárska informatika. Akadémia im ponúka štúdium v akreditovanom externom inžinierskom programe: Počítačové systémy, siete a služby. Na toto štúdium prijíma akadémia prihlášky do 30. apríla 2012.

Všetky potrebné informácie sú na stránke www.aos.sk


Autor: AOS - Alena Haragová , Foto: AOS - Dátum: 16.02.2012
Čítanosť: 40941
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share