Preskocit navigáciu

Oslavy Dňa vojnových veteránov


Oslavy Dňa vojnových veteránov

František Kašický a generálporučík Ľubomír Bulík dňa 10. novembra 2006 slávnostne udelili možnosť nosiť zelený baret príslušníkom multifunkčného práporu v Hlohovci a položili veniec pri príležitosti osláv Svetového dňa vojnových veteránov.

 

Minister obrany poďakoval všetkým príslušníkom za výborné splnenie stanovených cieľov  výcviku a osobne udelil zelený baret veliteľovi multifunkčného práporu v Hlohovci podplukovníkovi Ľubomírovi Podhorcovi. Spoločne s náčelníkom generálneho štábu sa stretli s vojakmi a neskôr si prezreli aj priestory jednotiek práporu.

 

Ako spomienku na vojnových veteránov položili František Kašický a Ľubomír Bulík vence k Pamätníku Osloboditeľov na námestí Sv. Michala v Hlohovci. „Mala by sa vypracovať kompletná vízia starostlivosti o vojnových veteránov, vrátane konkrétnych opatrení vo všetkých oblastiach – organizačnej, zdravotnej, legislatívnej tak, aby sa im dostala pozornosť, ktorú si právom zaslúžia,“ zdôraznil minister obrany pred nastúpenými vojnovými veteránmi.

 

text: npor. Richard Hlavňa

foto: npor. Richard Hlavňa


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: sekretariát VSVaP - Dátum: 10.11.2006
Čítanosť: 25901
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share