Preskocit navigáciu

Ocenenie od Microsoftu


Ocenenie od Microsoftu

Akadémia ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši bola 15. februára 2012 na 9. ročníku konferencie „Microsoft pre školstvo“, konanej v Martine, ocenená prestížnou cenou.

Generálny riaditeľ Microsoft Slovakia s.r.o. Ing. Peter Čerešník zdôraznil, že spolupráca Akadémie ozbrojených síl s Microsoftom umožňuje priniesť najvyššiu kvalitu a implementovať nové technológie do administratívnych a vzdelávacích procesov a života školy.

V tejto súvislosti ocenil Katedru informatiky AOS za dlhodobú a úspešnú spoluprácu, za úsilie a energiu pri nasadzovaní technológií spoločnosti Microsoft do akademických procesov a výučby, do vzdelávania študentov a ich formovania, vyzdvihol jej nasadenie a zodpovedný prístup k pochopeniu technológií, ich zavedeniu a tým poskytovaniu najnovších poznatkov a produktov zo sveta vývoja softvéru.

K oceneniu výraznou mierou prispel aj Ing. Július Baráth, PhD. z Katedry informatiky, ktorý vystúpil na konferencii s prednáškou Keď vedomosti a (Microsoft) technológie skutočne pomáhajú, šetria čas, peniaze a umožňujú ľuďom rásť, a ktorému osobitným listom poďakoval generálny riaditeľ Microsoftu za rozvíjanie spoločných projektov a aktivít.


Ocenenie od MicrosoftuOcenenie od Microsoftu

Autor: AOS - Alena Haragová , Foto: AOS - Július Alcnauer, PhD. - Dátum: 22.02.2012
Čítanosť: 16273
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share