Preskocit navigáciu

Čerstvý vánok 2012 na generálnom štábe


Čerstvý vánok 2012 na generálnom štábe
Pod názvom Svieži vánok - Fresh Breeze 2012 sa v týchto dňoch koná samostatný štábny nácvik príslušníkov Generálneho štábu ozbrojených síl SR.

Druhý zástupca náčelníka GŠ OS SR generálporučík Jaroslav Vývlek spolu s náčelníkom Štábu pre operácie GŠ OS SR brigádnym generálom Jindřichom Jochom dnes otvorili samostatný štábny nácvik v priestoroch Klubu MO SR.

Témou trojdňového štábneho nácviku je analýza a návrh systému velenia a riadenia ozbrojeným silám vo vojnovom stave. Úlohou účastníkov cvičenia je prehodnotiť závery vyplývajúce z analýzy súčasného doktrinálneho prístupu k vojnovému systému velenia a riadenia OS SR a vypracovať návrh spresnenia konceptu velenia OS SR vo vojnovom stave, pri rešpektovaní minimálnej požiadavky na počet a kvalitu štábneho personálu pre výkon štábnej práce v jednotlivých funkčných oblastiach na strategickom stupni.

Čerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábeČerstvý vánok na generálnom štábe

Autor: hovorca Ozbrojených síl SR , Foto: OS SR - Andrea Hankoščáková - Dátum: 24.04.2012
Čítanosť: 10759
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share