Preskocit navigáciu

Priaznivci auto šport klubu v Rožňave


Priaznivci auto šport klubu v Rožňave

Mesto Rožňava zorganizovalo minulú sobotu ,,Deň auto šport klubu“. Podujatia sa zúčastnili okrem príslušníkov Policajného zboru Slovenskej republiky, Hasičského a záchranného zboru Slovenskej republiky aj príslušníci Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Ozbrojené sily SR boli zastúpené profesionálnymi vojakmi práporu radiačnej, chemickej a biologickej ochrany (prrchbo) a raketometného oddielu (rmo) z Rožňavy. Na verejnosti boli prezentované špeciálne vozidlá na vykonanie radiačného, chemického a biologického prieskumu, dekontaminačné vozidlo DEKVOZ, raketomet RM70/85 Modulár a ďalšia špeciálna technika a materiál. Najväčší záujem z radov širokej verejnosti bol predovšetkým o špeciálne prieskumné vozidlá, ktoré po nájazde najmenších priaznivcov áut vyzerali ako „preliezačky“ na detskom ihrisku. Počasie usporiadateľom prialo a tak v rámci ukážky dekontaminačného vozidla prišlo ako vhodné prezentovať aj zariadenie na vytvorenie vodnej clony, ktoré aspoň trochu spríjemnilo horúci slnečný deň.


Priaznivci auto šport klubu v RožňavePriaznivci auto šport klubu v RožňavePriaznivci auto šport klubu v RožňavePriaznivci auto šport klubu v Rožňave

Autor: nrtm. Hruška, prrchbo Rožňava , Foto: autor - Dátum: 19.06.2012
Čítanosť: 14203
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share