Preskocit navigáciu

Stretnutie náčelníka GŠ OS SR s pridelencom obrany USA


Stretnutie náčelníka GŠ OS SR s pridelencom obrany USA

Náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Vojtek sa dnes 28. júna stretol s pridelencom obrany USA v SR podplukovníkom Terry L. Andersonom pri príležitosti ukončenia jeho diplomatického pôsobenia na Slovensku. Zároveň privítal nastupujúceho pridelenca obrany USA akreditovaného v Slovenskej republike podplukovníka Larry D. Harrisona.

Počas stretnutia náčelník GŠ generálporučík Vojtek odchádzajúcemu pridelencom Andersonovi udelil odznak náčelníka Generálneho štábu OS SR I. stupňa a poďakoval mu za vynikajúcu spoluprácu prospešnú pre obe krajiny.
„Som presvedčený, že v tejto vynikajúcej spolupráci, na ktorú sa veľmi teším budeme pokračovať, pretože je postavená na vynikajúcich vzťahoch“, povedal generálporučík Vojtek nastupujúcemu pridelencovi podplukovníkovi Harrisovi.


Stretnutie náčelníka GŠ OS SR s pridelencom obrany USAStretnutie náčelníka GŠ OS SR s pridelencom obrany USAStretnutie náčelníka GŠ OS SR s pridelencom obrany USAStretnutie náčelníka GŠ OS SR s pridelencom obrany USA

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: MO SR - Ivan Kelement - Dátum: 28.06.2012
Čítanosť: 12543
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share