Preskocit navigáciu

Pracovná návšteva z veliteľstva ISAF


Pracovná návšteva z veliteľstva ISAF

Začiatkom júla navštívil plukovník Svetozár Bohuš, hodnostne najvyšší príslušník OS SR pôsobiaci na veliteľstve ISAF v KÁBULE, jednotky SLOVCON v priestore vojenskej základne KANDAHÁR.

V priebehu návštevy bol veliteľom SLOVCON podplukovníkom Mariánom Makayom informovaný o aktuálnom stave plnenia úloh príslušníkmi SLOVCON v priestore operácie. Veliteľ multifunkčnej ženijnej roty kapitán Róbert Dlugoš prezentoval rozpracované a plánované projekty, ktoré realizujú príslušníci multifunkčnej ženijnej roty. Kapitán Karol Kovalčík, priamo na ECP-5 oboznámil pána plukovníka s činnosťou strážnej jednotky na jednom zo strategických vstupov do vojenskej základne KAF. Počas pracovnej návštevy bol plukovník Svetozár Bohuš doprevádzaný WO Františkom Steinom pôsobiacim vo funkcii videographer, DCOSCOMM, PA MPT na veliteľstve ISAF, príslušníkom Armády Českej Republiky, ktorý zdokumentoval uvedenú návštevu a činnosť jednotiek pre potreby veliteľstva ISAF.


Pracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAFPracovná návšteva z veliteľstva ISAF

Autor: SLOVCON , Foto: WO František Stein - Dátum: 10.07.2012
Čítanosť: 14525
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share