Preskocit navigáciu

Výmena na poste náčelníka SCMM


Výmena na poste náčelníka SCMM Dňa 3. augusta 2012 bol na slávnostnom zhromaždení SCMM v Trenčíne ustanovený do funkcie náčelníka Spoločného centra materiálového manažmentu Štábu pre podporu operácií GŠ OS SR podplukovník Ing. Tibor MELIŠ.
Slávnostného aktu odovzdania a prevzatia funkcie sa zúčastnili náčelník Štábu pre podporu operácií GŠ OS SR brigádny generál Juraj KRIŠTOFOVIČ a príslušníci SCMM.
Po vyhlásení personálnych rozkazov NGŠ OS SR a PÚ GŠ OS SR a vykonaní slávnostného aktu odovzdania a prevzatia funkcie sa ujal slova náčelník Štábu pre podporu operácií GŠ OS SR. Vo svojom príhovore poďakoval plukovníkovi Milošovi SOPKOVI za doterajšie plnenie úloh a poprial mu veľa úspechov a elánu v civilnom živote. Novoustanovenému náčelníkovi zaželal mnoho odhodlania pri plnení náročných úloh SCMM.
Po príhovore náčelníka Štábu pre podporu operácií GŠ OS SR plukovník Miloš SOPKO poďakoval príslušníkom SCMM za spoluprácu a aktívny prístup pri plnení úloh. Na záver poprial novému náčelníkovi veľa úspechov a „pevných nervov“ pri výkone jeho náročnej funkcie.


Autor: mjr. Ing. Mária ČUČVAROVÁ , Foto: archív SCMM - Dátum: 07.08.2012
Čítanosť: 13825
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share