Preskocit navigáciu

Veliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBA


Veliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBA
Dňa 2. októbra 2012 vykonal veliteľ SVaP brig. gen. Ľubomír SVOBODA plánovanú pracovnú návštevu vo Veliteľstve posádky Bratislava, za účelom bližšieho oboznámenia sa s podriadenými jednotkami.
Svoju cestu začal na štábe veliteľstva v Duklianskych kasárňach, kde ho privítal veliteľ plukovník Ján BURDA. Po úvodnej prezentácii a stretnutí s hlavnými funkcionármi sa zaujímal o pracovné podmienky, návrhy a podnety príslušníkov VePBA.
Jeho cesta pokračovala na Dulovo námestie k Vojenskej hudbe OS SR a Posádkovému klubu, kde si aj vypočul krátky koncert v podaní hudobného orchestra vojenskej hudby a oboznámil sa s priestormi, v ktorých súčasti pôsobia. Záver pracovnej cesty pána brigádneho generála bol venovaný Čestnej stráži OS SR a kasárňam Vajnory, kde si prezrel objekty, v ktorých plnia úlohy jej príslušníci.

Veliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBAVeliteľ SVaP na pracovnej návšteva VePBA

Autor: npor. Ing. Zdeno FAKAČ, kpt. Dr. Richard SPIŠÁK , Foto: kpt. Dr. Richard SPIŠÁK - Dátum: 02.10.2012
Čítanosť: 11328
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share