Preskocit navigáciu

Náčelník GŠ odmenil najlepších profesionálov


Náčelník GŠ odmenil najlepších profesionálov

Vecné dary za kvalitné plnenie služobných úloh v tomto výcvikovom roku si dnes 4. decembra v Bratislave z rúk náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučíka Petra Vojteka prevzali zástupcovia dôstojníckeho a poddôstojníckeho zboru z celých ozbrojených síl SR.

S blížiacim sa koncom roka nastáva čas hodnotení dosiahnutých výsledkov. Velenie OS SR si váži pozitívny prístup jednotlivcov k plneniu zverených úloh. V tejto súvislosti náčelník Generálneho štábu odmenil 18 profesionálnych vojakov a vojačky, ktorým v prítomnosti náčelníka Štábu pre operácie GŠ OS SR brigádneho generála Jindřicha Jocha a hlavného poddôstojníka OS SR štábneho nadrotmajstra Vladimíra Beluša osobne poďakoval za kvalitne vykonanú prácu vo výcvikovom roku 2012 a za to, že svojimi profesionálnym prístupom prispievajú k plneniu každodenných úloh ozbrojených síl.

„Rád by som vám úprimne poďakoval za vašu prácu v prospech našich ozbrojených síl, vykonanú často krát nad rámec vašich služobných povinností a na úkor vášho voľného času. Som presvedčený, že si za svoj prístup k práci a plnením služobných povinností udelené vecné dary zaslúžite. Bol by som rád, keby vám táto pozornosť pripomínala to, že vaša profesia je pre vás nielen povolaním, ale aj poslaním,“ povedal náčelník Generálneho štábu vo svojom príhovore. Za všetkých ocenených sa generálporučíkovi Vojtekovi poďakoval plukovník gšt. Emil Hvasta a zdôraznil, že pre každého z prítomných je česť prevziať si ocenenie za prácu priamo z rúk náčelníka Generálneho štábu ozbrojených síl SR. V následnej neformálnej diskusii sa náčelník GŠ OS SR živo zaujímal o každodenné problémy príslušníkov OS SR a ich očakávania v nadchádzajúcom výcvikovom roku.


Náčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálovNáčelník Generálneho štábu odmenil najlepších profesionálov

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: MO SR - Pavol Vitko - Dátum: 04.12.2012
Čítanosť: 12943
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share