Preskocit navigáciu

Pozdravy od detí


Pozdravy od detí

Každoročne sa všetci mobilní operátori predháňajú v reklamách, aby čo najviac verných i nerozhodných využilo ich produkty, rôzne balíčky služieb, akcie...A ľudia sú schopní tomu rok čo rok uveriť a podľahnúť. A potom prichádza hotová žatva pre operátorov počas Vianočných a novoročných sviatkov, kedy sa lámu rekordy v počte odoslaných sms alebo mms práve prostredníctvom nich.

Do Kandaháru však boli doručené úplne iné pozdravy. Nie tie, ktoré sa len jednoducho preposielavajú, ale ručné práce od detí spolu s vinšom k Vianočným sviatkom. Žiaci zo základnej školy na Ďumbierskej ulici v Banskej Bystrici spolu s učiteľkami tak ako rok predtým aj teraz poslali želania príjemných a pokojných vianočných sviatkov a nového roka 2013 tiež. O tom, že takáto aktivita sa vysoko cení ani netreba písať. Pod každou uniformou sa totiž skrýva srdce, ktoré rozumie tomu, že si niekto na neho spomenul a pripomenul najmä vojakom- otcom, že ďaleko doma na neho tiež čakajú jeho vlastné deti.
Chceli by sme sa poďakovať pani učiteľkám Mgr. Márii ZVALOVEJ, Mgr. Ivete ARVAJOVIČOVEJ a Mgr. Márii HANUŠOVSKEJ, že aj tohto roku sa podujali pokračovať v tradícii posielania vianočných pozdravov profesionálnym vojakom do zahraničných misií, popriať im šťastné a veselé Vianoce a vysloviť tak skryté prianie, aby sa dobre rozbehnutá spolupráca udržala čo najdlhšie.



Autor: OS SR - Marian Bodollo , Foto: autor - Dátum: 21.12.2012
Čítanosť: 13427
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share