Preskocit navigáciu

Je dobré, mať dobrý nápad...


Je dobré, mať dobrý nápad...

Áno, je naozaj dobré, mať dobrý nápad, ktorý Vás posunie bližšie k Vašim cieľom. Takto to konštatovali študenti dvoch gymnázií v Bardejove na ulici Komenského 5 a na ulici 29. augusta 4, v utorok 5. februára a študenti Strednej odbornej školy technickej v Starej Ľubovni vo štvrtok 7. februára 2013 po návšteve Regrutačnej skupiny Prešov, Personálneho úradu Ozbrojených síl SR.

Príslušníci Regrutačnej skupiny informovali študentov o možnosti štúdia na Akadémii ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika v Liptovskom Mikuláši v akademickom roku 2013/2014 a o možnosti štátnej služby profesionálneho vojaka. V prezentácii ponúkli komplexné informácie pre správny „nápad stať sa profesionálnym vojakom“. Veď kvalitná informovanosť, rovná sa správny výber. To platí i pri výbere štúdia po skončení strednej školy. Ak sa niekto pýta, či sa oplatí študovať, odpoveď by mala byť jednoznačná „áno, oplatí“. Veď Akadémia ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši je škola s medzinárodnou akceptáciou, ktorá spĺňa a prevyšuje akademické kvality štátnych a verejných vysokých škôl v Slovenskej republike a v stredoeurópskom vzdelávacom priestore.

Na otázky, ktoré zazneli v živej diskusii, odpovedali príslušníci regrutačnej skupiny v Prešove aj na základe vlastných skúseností a tie najzaujímavejšie boli tradične odmenené prezentačnými predmetmi s logom rezortu. Postrehy z návštevy ešte dlho zostanú v pamäti nielen študentov, ale i vojakov, najmä študent, ktorý prišiel na prezentáciu napriek chrípke.

Viac informácií o štúdiu, ako aj podmienkach prijatia na Akadémiu ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika, študenti nájdu na internetových stránkach www.aos.sk a www.personal.mil.sk.


Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...Je dobré, mať dobrý nápad...

Autor: Regrutačná skupina Prešov – čatár Alojz Mikula , Foto: autor - Dátum: 12.02.2013
Čítanosť: 11678
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share