Preskocit navigáciu

Príslušníci OS SR pomáhajú v Komárne


Príslušníci OS SR pomáhajú v Komárne

Povodňová vlna postupuje z Bratislavy do južných oblastí Slovenska a dnes sa očakáva kulminácia Dunaja v Komárne. Z tohto dôvodu dnes 8. júna odcestoval do Komárna aj náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Vojtek. Spolu s posádkou a hasičmi na palube vrtuľníka OS SR Mi-17 vykonávajú monitorovací let nad postihnutými oblasťami.

Na základe požiadavky prednostu Obvodného úradu je v Komárne aktuálne nasadených 42 vojakov z nitrianskej protilietadlovej raketovej brigády (plrb), ktorí plnia vrecia pieskom a pomáhajú so spevňovaním hrádze. Nasadené sú aj dve Tatry 815. Celkovo je to už tretia rotácia príslušníkov plrb OS SR nasadená na zabezpečovacie práce proti povodni v Komárne.

V Devíne Ozbrojené sily naďalej zabezpečujú kyvadlovú dopravu dvomi Tatrami 815 pre obyvateľov tejto mestskej časti.


Príslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v KomárnePríslušníci OS SR pomáhajú v Komárne

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: OS SR - rtm. Tomáš Hmeľár - Dátum: 08.06.2013
Čítanosť: 9757
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share