Preskocit navigáciu

Brigádny generál Maslík odchádza do výsluhového dôchodku


Brigádny generál Maslík odchádza do výsluhového dôchodku

Náčelník Generálneho štábu OS SR sa dnes 26. júna 2013 stretol s brigádnym generálom Pavlom Maslíkom, ktorý od roku 1997 pôsobil ako riaditeľ Ústavu špeciálneho zdravotníctva a výcviku (ÚŠZV) MO SR Lešť.

Stretnutie sa uskutočnilo na pôde Generálneho štábu OS SR za účasti náčelníka Štábu pre operácie GŠ OS SR brigádneho generála Jindřicha Jocha a náčelníka Štábu pre podporu operácií brigádneho generála Juraja Krištofoviča. Pri príležitosti skončenia služobného pomeru profesionálneho vojaka generálporučík Vojtek udelil brigádnemu generálovi pamätnú medailu náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky III. stupňa. Generálporučík Peter Vojtek brigádnemu generálovi poďakoval za výbornú a profesionálnu prácu v prospech OS SR a do ďalšej životnej etapy mu poprial mnoho zdravia a úspechov.

Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku (ÚŠZV) MO SR Lešť je zameraný na výcvik vojenských, policajných, záchranárskych, zdravotníckych a ďalších činností s nadrezortnou pôsobnosťou, ako aj na preventívne zdravotnícke programy, či zabezpečenie regeneračných a rekondičných pobytov.


Brigádny generál Maslík odchádza do výsluhového dôchodkuBrigádny generál Maslík odchádza do výsluhového dôchodkuBrigádny generál Maslík odchádza do výsluhového dôchodkuBrigádny generál Maslík odchádza do výsluhového dôchodkuBrigádny generál Maslík odchádza do výsluhového dôchodku

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: OS SR - mjr. Milan Vanga - Dátum: 26.06.2013
Čítanosť: 11526
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share