Preskocit navigáciu

Veliteľ brigády bojového zabezpečenia objasnil smerovanie brigády do ďalšieho obdobia


Veliteľ brigády bojového zabezpečenia objasnil smerovanie brigády do ďalšieho obdobia

Čerstvo ustanovený veliteľ brigády bojového zabezpečenia (BrBZ) plukovník Jozef Ševčík si dnes 26 februára 2014 po prvý krát spoločne zasadol za rokovací stôl spolu s veliteľmi priamo podriadených útvarov brigády (BrBZ), aby spoločne zhodnotili plnenie úloh, ktoré sa vykonáva s mesačnou pravidelnosťou. V rámci svoje mesačnej porady veliteľ brigády zúčastneným objasnil svoju predstavu o smerovaní brigády v roku 2014 a zároveň s veliteľmi prerokoval realizáciu svojich zámerov na plnenie úloh v oblasti deklarovaných príspevkov pre Národné ciele 2013 (NC 2013).
Porady veliteľa brigády sa zúčastnili aj hlavní funkcionári veliteľstva brigády, s ktorými útvary úzko kooperujú najmä pri plnení neplánovaných úloh, ktorých za posledné obdobie pribúda.
Veliteľ v úvode hodnotil úlohy vyplývajúce zo svojej predchádzajúcej porady. Majoritný časový priestor bol však venovaný dokladu veliteľov útvarov k plneniu úloh za posledné obdobie. Každý z veliteľov útvarov pripravujúcich niektorý z deklarovaných národných podporných prvkov (NSE), informoval veliteľa brigády o etape prípravy a udržania svojho príspevku. Spolu s príslušníkmi veliteľstva konzultovali otázky týkajúce sa očakávaných reorganizačných zmien v roku 2014.
V ďalšej časti porady veliteľ upriamil pozornosť veliteľov práporov a štábu veliteľstva na úlohy jednotlivé úlohy najbližšieho obdobia a na ich dôslednú realizáciu.
Porada veliteľa brigády je jedným z efektívnych prostriedkov, ktoré brigáde napomáhajú využívať skúsenosti celkov, ale i jednotlivcov pre realizáciu ďalších aktivít na stále vyššej úrovni.


Veliteľ brigády bojového zabezpečenia objasnil smerovanie brigády do ďalšieho obdobiaVeliteľ brigády bojového zabezpečenia objasnil smerovanie brigády do ďalšieho obdobiaVeliteľ brigády bojového zabezpečenia objasnil smerovanie brigády do ďalšieho obdobiaVeliteľ brigády bojového zabezpečenia objasnil smerovanie brigády do ďalšieho obdobia

Autor: kpt. Téglašiová - VBrBZ - Dátum: 26.02.2014
Čítanosť: 5791
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share