Preskocit navigáciu

Náčelník GŠ sa stretol veľvyslankyňou Líviou Klausovou


Náčelník GŠ sa stretol veľvyslankyňou Líviou Klausovou

Náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Vojtek sa dnes 14. marca na Generálnom štábe OS SR v Bratislave stretol s novou veľvyslankyňou Českej republiky na Slovensku Líviou Klausovou.

Počas spoločného rozhovoru generálporučík Vojtek vyjadril potešenie zo stretnutia a vyzdvihol skutočnosť, že bilaterálne vzťahy s Českou republikou v oblasti obrany sú na nadštandardnej úrovni s perspektívou pokračovania aj v budúcnosti. Zároveň podčiarkol aj excelentnú spoluprácu slovenských Ozbrojených síl s Úradom pridelenca obrany Českej republiky na Slovensku.

„Máme záujem o prehlbovanie a pokračovanie našej vynikajúcej spolupráce aj v budúcnosti a to v rôznych oblastiach, ktoré nám pomáhajú hľadať optimálne a racionálne riešenia na prekonanie nedostatkových spôsobilostí v prospech ozbrojených síl oboch našich krajín,“ povedal generálporučík Vojtek počas stretnutia.

Na záver stretnutia generálporučík Vojtek zaželal veľvyslankyni Klausovej veľa osobných a pracovných úspechov v novom pôsobisku v Bratislave.


Náčelník GŠ sa stretol veľvyslankyňou Líviou KlausovouNáčelník GŠ sa stretol veľvyslankyňou Líviou KlausovouNáčelník GŠ sa stretol veľvyslankyňou Líviou KlausovouNáčelník GŠ sa stretol veľvyslankyňou Líviou Klausovou

Autor: OOd NGŠ , Foto: OS SR - mjr. Milan Vanga - Dátum: 14.03.2014
Čítanosť: 6377
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share