Preskocit navigáciu

Návšteva náčelníka Generálneho štábu OS SR na Základni stacionárnych komunikačných a informačných systémov


Návšteva náčelníka Generálneho štábu OS SR na Základni stacionárnych komunikačných a informačných systémov    V piatok 30. mája 2014 mala Základňa stacionárnych komunikačných a informačných systémov česť privítať na svojej pôde náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučíka Ing. Milana Maxima.

   Zástupca veliteľa základne podplukovník Ing. Albert Vajányi v mene veliteľa plukovníka Ing. Ľubomíra Gacka oboznámil náčelníka Generálneho štábu OS SR o pôsobnosti útvaru a jeho hlavných úlohách. Vysvetlil využiteľnosť komunikačných a informačných systémov a zdôraznil neustálu nasadenosť základne pri plnení každodenných úloh v ozbrojených silách.

   Počas prehliadky základne sa náčelník Generálneho štábu OS SR oboznámil s technológiami komunikačných a informačných systémov a s prácou dozorného riadenia komunikačných a informačných systémov.

   V závere návštevy náčelník Generálneho štábu OS SR poďakoval zástupcovi veliteľa a základni zaželal do ďalšieho výcvikového obdobia čo najmenej problémov v prevádzke komunikačných a informačných systémov.

foto1foto1

Autor: ZaSKIS , Foto: kpt. Ing. Richard Podoba - Dátum: 03.06.2014
Čítanosť: 5694
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share