Preskocit navigáciu

Transformácia pokračuje


Transformácia pokračuje

V súlade s vydanými operačnými plánmi k ukončeniu pôsobenia OS SR v operácii ISAF, pokračuje plnenie úloh logistického zabezpečenia. Príslušníci NSE SLOVCON intenzívne pracujú na príprave dopravných letov, príprave priestorov a materiálu na odovzdanie koaličným partnerom.

Plnenie úloh sa zintenzívnilo po ukončení záverečnej plánovacej konferencie na základni KAF v Kandaháre s predstaviteľmi všetkých koaličných strán, na ktorej boli zladené národné plány k transformácii misie ISAF.

Príslušníkom veliteľstva a NSE sa darí plniť úlohy v stanovených termínoch a udržiavať nadštandardnú podporu koaličných partnerov aj nad rámec dohodnutých zmlúv, čo je výsledkom dlhoročnej poctivej práce všetkých slovenských vojakov, doposiaľ pôsobiacich v misii ISAF a vysokého kreditu našej práce a prístupu k plneniu úloh.

"Ani extrémne podmienky v podobe vysokých teplôt a nadmernej prašnosti, manipulácia so špeciálnou technikou a veľa manuálnej práce vôbec neuberajú mojim príslušníkom odhodlanie a chcenie splniť všetky úlohy čo najlepšie," komentuje veliteľ NSE podplukovník Grišlo.
„Podmienky je však nevyhnutné prispôsobiť operačnému prostrediu a tak aj naďalej zostáva operačná bezpečnosť, osobná pripravenosť každého príslušníka a rešpekt k operácii našou prioritou,“ dodáva veliteľ TF SLOVCON plukovník Iboš.


Transformácia pokračujeTransformácia pokračujeTransformácia pokračujeTransformácia pokračujeTransformácia pokračujeTransformácia pokračujeTransformácia pokračujeTransformácia pokračujeTransformácia pokračuje

Autor: SLOVCON ISAF , Foto: autor - Dátum: 22.08.2014
Čítanosť: 6664
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share