Preskocit navigáciu

Stopa trenčianskej brigády v Malej Fatre


Stopa trenčianskej brigády v Malej Fatre

Stopu na 2. ročníku Memoriálu rotmajstra Pavla Dzivého, nazvaného Fatra March, ktoré zorganizovali v dňoch 20. a 21.augusta 2014 príslušníci Práporu výcviku v Martine, zanechali aj príslušníci veliteľstva Brigády bojového zabezpečenia a jej podriadených práporov.
Pochod dlhý 39 km, s celkovým prevýšením 2624 m, dokonale preveril fyzické sily, ale aj psychickú odolnosť všetkých účastníkov. Nástrahy krajne nepriaznivého počasia, ktoré panovalo v oblasti Malej Fatry, úspešne zvládli aj kapitán Stanislav Andrejko, poručík Dušan Čáni, nadrotmajster Martin Kupčok a vojak 2. stupňa Viktor Koles, ktorí si tak aj touto formou uctili pamiatku svojho priateľa a kolegu. Členom organizačného výboru, tak ako aj po minulé ročníky, bol bývalý veliteľ Poddôstojníckej akadémie a dnes veliaci poddôstojník brigády štábny nadrotmajster Milan Pavlík.


Stopa trenčianskej brigády v Malej FatreStopa trenčianskej brigády v Malej FatreStopa trenčianskej brigády v Malej FatreStopa trenčianskej brigády v Malej FatreStopa trenčianskej brigády v Malej Fatre 1Stopa trenčianskej brigády v Malej Fatre 1Stopa trenčianskej brigády v Malej Fatre 1Stopa trenčianskej brigády v Malej Fatre 1Stopa trenčianskej brigády v Malej Fatre 2Stopa trenčianskej brigády v Malej Fatre 2

Autor: šbnrtm. Milan PAVLÍK , Foto: šbnrtm. Milan PAVLÍK - Dátum: 22.08.2014
Čítanosť: 6210
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share