Preskocit navigáciu

Náčelník generálneho štábu navštívil michalovských delostrelcov


Náčelník generálneho štábu navštívil michalovských delostrelcov

Náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Milan Maxim navštívil v stredu 27. augusta Samohybný delostrelecký oddiel v Michalovciach.

Na pôde oddielu  náčelníka privítal veliteľ shdo podplukovník Jozef Haňo. V úvode stretnutia, v rámci brífingu, podplukovník Haňo informoval generálporučíka Maxima o histórii oddielu, o jeho poslaní a plnení hlavných úloh. Náčelník generálneho štábu sa zaujímal o personálnu naplnenosť oddielu s dôrazom na delostrelecké odbornosti. Generálporučíka Maxima zaujímali aj dôležité otázky zabezpečenia opráv vojenskej techniky a výstroje.

S funkcionármi štábu náčelník GŠ hovoril o problémoch, ktoré so sebou prináša každodenné zabezpečenie chodu útvaru. Náčelník Generálneho štábu OS SR sa v závere svojej návštevy podpísal do kroniky útvaru.


Návšteva náčelníka generálneho štábu u delostrelcovNávšteva náčelníka generálneho štábu u delostrelcovNávšteva náčelníka generálneho štábu u delostrelcovNávšteva náčelníka generálneho štábu u delostrelcovNávšteva náčelníka generálneho štábu u delostrelcov2Návšteva náčelníka generálneho štábu u delostrelcov2

Autor: npor. Mgr. Martin ZAJAK , Foto: čat. Ing. Marián MARCIN - Dátum: 28.08.2014
Čítanosť: 6685
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share