Preskocit navigáciu

Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF


Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF

 V žilinskom 5. pluku špeciálneho určenia zasadala v stredu 10. septembra 2014 Vojenská rada náčelníka Generálneho štábu OS SR (GŠ OS SR). Okrem predsedajúceho generálporučíka Milana Maxima a jeho dvoch zástupcov, generálov Gajdoša a Macka, sa zasadnutia zúčastnili velitelia pozemných síl a vzdušných síl generáli Ondřej Novosad a Miroslav Korba a veliteľ síl výcviku a podpory plukovník Martin Stoklasa, hlavný lekár plukovník Vladimír Lengvarský a ďalší členovia vojenskej rady.

 Zasadaniu rady predchádzala pracovná porada náčelníka GŠ OS SR. Tej sa, okrem iných, zúčastnili aj veliteľ hostiteľského útvaru – 5. pluku špeciálneho určenia – plukovník Ľubomír Šebo a veliaci poddôstojníci jednotlivých síl štábni nadrotmajstri Miroslav Dulaj a Rastislav Bodnár, obaja pod vedením hlavného poddôstojníka OS SR Vladimíra Beluša.

 Počas zasadania rady boli prerokované materiály podľa stanoveného plánu. Okrem nich generálporučík Maxim informoval prítomných o záveroch zasadania samitu NATO vo Walese a zhodnotil aj svojich sto dní vo funkcii náčelníka generálneho štábu.


Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF I.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF I.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF I.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF I.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF II.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF II.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF II.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF II.Najvyššie velenie armády sa zišlo na pôde SOF III.

Autor: 5. pšu - kpt. Mário Pažický , Foto: 5. pšu - kpt. Mário Pažický - Dátum: 11.09.2014
Čítanosť: 29209
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share