Preskocit navigáciu

Príslušníci veliteľstva vzdušných síl reprezentovali na košickom maratóne


Príslušníci veliteľstva vzdušných síl reprezentovali na košickom maratóne

Štyria príslušníci veliteľstva vzdušných síl sa 5. októbra 2014 po druhýkrát odhodlali zmerať si svoje sily s ostatnými bežcami v rámci 91. ročníka Medzinárodného maratónu mieru, ktorý sa tradične koná v historickej metropole východného Slovenska - v Košiciach a je neodmysliteľnou súčasťou života v tomto meste.

Košický maratón patrí medzi najstaršie európske maratóny a na celom svete má iba americký Boston zapísaných vo svojej kronike viac ročníkov, než maratón v Košiciach.

Majori Róbert Senček, Peter Klekner a kapitáni Slavomír Adam a Mikuláš Bystriansky reprezentovali veliteľstvo v rámci 42 kilometrového štafetového behu, ktorý sa popri hlavných disciplínach z roka na rok teší čoraz väčšej popularite.

V silnej konkurencii 187 štafiet obsadili vynikajúce 12. miesto a aj takýmto spôsobom prispeli k pozitívnej reprezentácii vzdušných síl a tiež Ozbrojených síl SR na verejnosti.


Príslušníci veliteľstva vzdušných síl reprezentovali na košickom maratóne Príslušníci veliteľstva vzdušných síl reprezentovali na košickom maratóne

Autor: kpt. Slavomír Adam , Foto: autor - Dátum: 10.10.2014
Čítanosť: 6113
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share