Preskocit navigáciu

Veliteľ jednotiek EUFOR navštívil slovenský LOT Višegrad


Veliteľ jednotiek EUFOR navštívil slovenský LOT Višegrad

Veliteľ jednotiek EUFOR v operácii ALTHEA v Bosne a Hercegovine generálmajor Dieter Heidecker navštívil dňa 9.10.2014 príslušníkov OS SR pôsobiacich v styčných a pozorovacích tímoch (Liaision and Observation Team – LOT) v meste Višegrad.

Hlavným dôvodom návštevy LOT domu bolo oboznámenie sa so situáciou v priestore zodpovednosti LOT Višegrad a so spôsobom plnenia úloh monitorovania situácie v období všeobecných volieb. Vo svojich otázkach sa veliteľ EUFOR zaujímal o spoluprácu príslušníkov LOT s miestnymi policajnými zložkami a medzinárodnými inštitúciami v priestore zodpovednosti.

Po krátkej prehliadke historického mosta na rieke Drina a novovybudovanej miestnej časti Andričgrad poďakoval veliteľ EUFOR zúčastneným za doteraz vykonanú prácu a zaželal veľa úspechov do ďalšieho obdobia. LOT Višegrad patril k prvým LOT domom, ktoré navštívil generálmajor Heidecker pred ukončením svojho pôsobenia vo funkcii veliteľa EUFOR.


Veliteľ jednotiek EUFOR navštívil slovenský LOT VišegradVeliteľ jednotiek EUFOR navštívil slovenský LOT VišegradVeliteľ jednotiek EUFOR navštívil slovenský LOT VišegradVeliteľ jednotiek EUFOR navštívil slovenský LOT VišegradVeliteľ jednotiek EUFOR navštívil slovenský LOT Višegrad2

Autor: Slovcon EUFOR-ALTHEA , Foto: autor - Dátum: 14.10.2014
Čítanosť: 6763
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share