Preskocit navigáciu

Udelenie striebornej medaily za službu v NATO JFTC


Udelenie striebornej medaily za službu v NATO JFTC

Dňa 4. novembra 2014 sa na Generálnom štábe v Bratislave, za účasti generálov a vysokých dôstojníkov Generálneho štábu OS SR, uskutočnilo slávnostné odovzdanie striebornej medaily „Za spoluprácu s Ozbrojenými silami Poľskej republiky“ plukovníkovi Ing. Ivanovi Pachovi (náčelník Odboru bojovej prípravy ŠbSP GŠ OS SR).

Striebornú medailu Wojska Polskiego plk. Pachovi udelil minister obrany Poľskej republiky Tomasz Siemoniak a slávnostne mu ju odovzdal pridelenec obrany Poľskej republiky akreditovaný v Slovenskej republike plk. Zbigniew Komański.

Udelenie poľskej medaily je vyjadrením ocenenia za prácu a zásluhy pri rozvoji Joint Force Training Centre (NATO JFTC) v Bydgoszczi (Poľsko) kde plk. Pach pôsobil vo funkcii náčelníka centra cvičení a výcviku JFTC.

Plukovník Pach sa pridelencovi obrany a jeho prostredníctvom aj Ozbrojeným silám Poľskej republiky v plynulej poľštine poďakoval za tento prejav uznania a ocenenia jeho práce v prospech spojeneckého výcvikového centra v Bydgoszczi.


Udelenie striebornej medaily za službu v NATO JFTCUdelenie striebornej medaily za službu v NATO JFTCUdelenie striebornej medaily za službu v NATO JFTCUdelenie striebornej medaily za službu v NATO JFTCUdelenie striebornej medaily za službu v NATO JFTC

Autor: OdMVS - kpt. Michal Harnádek , Foto: autor - Dátum: 04.11.2014
Čítanosť: 8025
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share