Preskocit navigáciu

Príslušníci ministerstva obrany a generálneho štábu darovali krv


Príslušníci ministerstva obrany a generálneho štábu darovali krv

Jedenásty november je významný deň - Deň vojnových veteránov. Pripomíname si výročie ukončenia 1. svetovej vojny. Preto symbolicky, na počesť všetkých vojnových veteránov, zamestnanci a príslušníci ministerstva obrany a Generálneho štábu OS SR darovali krv.

Mobilnú odberovú jednotku dopoludnia navštívil aj 1. zástupca náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Gajdoš.
„Som úprimne rád, že túto najvzácnejšiu červenú tekutinu, symbolicky na výročie ukončenia 1. svetovej vojny, prišli darovať desiatky dobrovoľných darcov. Je to prejav dobrej vôle, ľudskej spolupatričnosti a odhodlania urobiť niečo aj pre druhých”, povedal generálporučík Peter Gajdoš.

O odbery sa postarali pracovníci Oddelenia hematológie a transfuziológie Ústrednej vojenskej nemocnice Ružomberok, pod vedením MUDr. Juraja Mituru, ktorí už na ministerstvo obrany chodia pravidelne.


Príslušníci z ministerstva obrany a generálneho štábu darovali krvPríslušníci z ministerstva obrany a generálneho štábu darovali krvPríslušníci z ministerstva obrany a generálneho štábu darovali krvPríslušníci z ministerstva obrany a generálneho štábu darovali krvPríslušníci z ministerstva obrany a generálneho štábu darovali krv

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 11.11.2014
Čítanosť: 6277
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share