Preskocit navigáciu

Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi


Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi

V priestoroch Vojenskej polície v Trenčíne sa 19. decembra uskutočnilo posledné tohtoročné zasadanie Vojenskej rady riaditeľa vojenskej polície. V jej priebehu bol schválený a podpísaný Plán výcviku Vojenskej polície na rok 2015, spoločne s plánom kontrolnej činnosti, kurzov a školení, ako aj plán činnosti rady v roku 2015.

Podľa riaditeľa Vojenskej polície plukovníka Milana Hamara slávnostný akt podujatia ešte viac umocnila prítomnosť Ordinára OS a OZ SR Mons. Františka Rábeka, ktorý po roku znova zavítal medzi vojenských policajtov. Ocenil ich náročnú prácu doma i v zahraničných misiách a operáciách pri plnení úloh a zaželal im veľa zdravia, šťastia a spokojnosti v Novom roku 2015. Rovnako aj ich rodinám. Pri tejto príležitosti zdôraznil význam plnohodnotnej rodiny v živote vojenského profesionála, policajta. „Práve takáto rodina mu je oporou a pomocou pri riešení mnohých neľahkých služobných úloh, ktoré veľakrát plní v odlúčení od rodiny. Na mnohých príkladoch vidíme, že práve pevná rodina vydrží aj takéto skúšky,“ zdôraznil biskup Rábek.

Plukovník Hamar poďakoval Mons. Rábekovi za záujem o vojenskú políciu a udelil mu Medailu riaditeľa Vojenskej polície 3. stupňa.


Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmiBiskup Rábek medzi vojenskými policajtmiBiskup Rábek medzi vojenskými policajtmiBiskup Rábek medzi vojenskými policajtmiBiskup Rábek medzi vojenskými policajtmi2Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi2Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi2Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi2Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi3Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi3Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi3Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi3Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi4Biskup Rábek medzi vojenskými policajtmi4

Autor: MO SR Jozef ŽIAK , Foto: MO SR Jozef ŽIAK - Dátum: 19.12.2014
Čítanosť: 7055
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share