Preskocit navigáciu

Posledné tohtoročné rokovanie Vojenskej rady náčelníka Generálneho štábu


Posledné tohtoročné rokovanie Vojenskej rady náčelníka Generálneho štábu

Ako sa už stalo zvykom, koncoročné rokovanie vojenskej rady zvolal generálporučík Milan Maxim vo výjazdovom formáte v predvianočnom čase. Tento rok sa rokovanie konalo 18. decembra v priestoroch Akadémie ozbrojených síl generála m. R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši.

Na úvod rokovania náčelník Generálneho štábu privítal účastníkov, medzi ktorých zavítal riaditeľ Agentúry vojenského zdravotníctva Armády Českej republiky brigádny generál MUDr. Božetech Jurenka. Pri tejto príležitosti generálporučík Maxim udelil brigádnemu generálovi Jurenkovi Pamätnú medailu náčelníka Generálneho štábu OS SR za jeho osobný, ako aj odborný profesionálny prístup a ochotu pri riešení jednotlivých spoločných úloh zdravotníckeho zabezpečenia, nielen na základe bilaterálnej spolupráce, ale aj v kontexte zabezpečenia úloh v rámci V-4 a tvorby bojovej skupiny EU.

Rokovanie vojenskej rady pokračovalo v štandardnom formáte a podľa schváleného programu. Na záver stretnutia generálporučík Maxim zaželal všetkým prítomným pokojné prežitie vianočných sviatkov, pohodu okolo sviatočného stola a veľa zdravia a úspechov v osobnom aj pracovnom živote v nadchádzajúcom roku 2015.


IIIIIIIIII

Autor: OOd NGŠ , Foto: AOS - Alena Haragová - Dátum: 19.12.2014
Čítanosť: 7167
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share