Preskocit navigáciu

Motospojky v Bratislave


Motospojky v Bratislave

Rešpekt a mier sú v dnešnej dobe pojmy, ktoré si ľudia len málo cenia. Preto sa združenie „Motospojky“ rozhodlo tieto hodnoty spropagovať a uctiť si padlých v druhej svetovej vojne. Ako povedal gen. v.v. Peter Vojtek: „Nechceme vojnu, chceme žiť v mieri s našimi priateľmi“. Členovia „Motospojok“ sa pre to vydali z Belgicka cez Nemecko a Českú republiky až na Slovensko.

Počas svojej cesty sa členovia združenia Motospojky zastavili na Ministerstve obrany Slovenskej republiky, kde si položením venca k pamätníku obetiam vojen uctili padlých, ktorí položili svoj život za slobodu. Počas krátkej ceremónie boli prítomní zástupcovia rezortu obrany, policajného zboru aj hasičského a záchranného zboru.

„Motospojky“ sa v sobotu presunuli do Trenčína, kde zavŕšili svoju púť propagujúcu mier a rešpekt odovzdaním posolstva mieru organizátorom akcie Tankové dni Laugarício.


Motospojky v BratislaveMotospojky v BratislaveMotospojky v BratislaveMotospojky v BratislaveMotospojky v Bratislave 2Motospojky v Bratislave 2Motospojky v Bratislave 2Motospojky v Bratislave 2Motospojky v Bratislave 3Motospojky v Bratislave 3Motospojky v Bratislave 3Motospojky v Bratislave 3Motospojky v Bratislave 4Motospojky v Bratislave 4Motospojky v Bratislave 4

Autor: kpt. Peter Garaj , Foto: autor - Dátum: 22.06.2015
Čítanosť: 6518
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share