Preskocit navigáciu

Velenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnosti


Velenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnosti

Že streľba z pridelených ručných zbraní, pohyb po bojisku, weapon-handling, zborka a rozborka zbrane, základné zručnosti profesionálneho vojaka nie sú cudzie ani náčelníkovi generálneho štábu, jeho 2. zástupcovi, ako aj hlavnému poddôstojníkovi dokázali v stredu 24. júna na pechotnej streľnici výcvikového priestoru Turecký Vrch.

„Som rád, že aj štábni dôstojníci a poddôstojníci z môjho osobného odboru dokážu ovládať pridelené zbrane bezpečne,“ povedal generálporučík Maxim. Napriek tomu, že bojové zručnosti nepatria k denne precvičovaným zručnostiam dosiahnuté výsledky, najmä v streľbe, preukázali že dávno nadobudnuté znalosti sú hlboko zakódované v činnosti vojakov bez ohľadu na ich funkčné zaradenie.

Príslušníci Brigády bojového zabezpečenia Pozemných síl a podriadených útvarov, pripravili jednotlivé pracoviská a zabezpečili hladký chod zamestania.


Velenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnostiVelenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnostiVelenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnostiVelenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnostiVelenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnosti 2Velenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnosti 2Velenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnosti 2Velenie ozbrojených síl preverilo svoje bojové zručnosti 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 25.06.2015
Čítanosť: 6344
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share