Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup v Szolnoku


Slávnostný nástup v Szolnoku

Vybraných 20 profesionálnych vojakov vracajúcich sa z operácie UNFICYP sa za účasti 1. zástupcu náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučíka Petra Gajdoša zúčastnilo na slávnostnom nástupe v priestoroch 86. vrtuľníkovej základne v maďarskom Szolnoku.

Počas nástupu generál Gajdoš udelil desiatim príslušníkom maďarského kontingentu medailu "Za službu v mierových a pozorovateľských misiách" I. stupňa. Recipročne maďarský zástupca náčelníka Generálneho štábu generálporučík Zoltán Orosz ocenil zúčastnených slovenských vojakov pamätnou mincou náčelníka Generálneho štábu za osobitný príspevok k budovaniu vzájomných vzťahov, ako dobrý príklad obom komunitám na rozdelenom Cypre.


Slávnostný nástup v SzolnokuSlávnostný nástup v SzolnokuSlávnostný nástup v SzolnokuSlávnostný nástup v SzolnokuSlávnostný nástup v Szolnoku2Slávnostný nástup v Szolnoku2Slávnostný nástup v Szolnoku2Slávnostný nástup v Szolnoku2Slávnostný nástup v Szolnoku3Slávnostný nástup v Szolnoku3Slávnostný nástup v Szolnoku3Slávnostný nástup v Szolnoku3

Autor: OOd NGŠ , Foto: HUN MoD - Dátum: 01.10.2015
Čítanosť: 5399
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share