Preskocit navigáciu

Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty


Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty

V rámci filmového festivalu dobrodružných filmov Hory – Zonty, ktorý sa uskutočnil v priestoroch trenčianskeho posádkového klubu sa už po šiesty raz uskutočnil Beh o pohár festivalu HoryZonty. Dušou a hlavným organizátorom spomínaného podujatia je príslušník Základne stacionárnych KIS Trenčín (ZaSKIS) major Juraj Hudák spoločne s manželkou Jitkou.
Medzi dobrovoľníkmi nechýbali ani ďalší príslušníci základne. Medzi nimi aj veliteľ ZaSKIS Trenčín plukovník Peter Schvarcbacher. Pomocnú ruku podal aj Trenčan, veliteľ prešovskej mechanizovanej brigády plukovník gšt. Martin Stoklasa.
Medzi 170 štartujúcimi v hlavnom behu na 6 kilometrov, ktorý obdobne ako aj ostatné behy štartoval v priestore pred trenčianskym posádkovým klubom na boli aj účastníci z Ukrajiny a Poľska. V 10.detských (5 chlapčenských a 5 dievčenských) kategóriách štartovalo celkovo 173 detí. Medzi nimi aj mnoho detí vojenských profesionálov.


Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory ZontyVojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory ZontyVojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory ZontyVojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory ZontyVojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty2Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty2Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty2Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty2Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty3Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty3Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty3Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty3Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty4Vojaci v Trenčíne zorganizovali Beh o pohár festivalu Hory Zonty4

Autor: MO SR Jozef ŽIAK , Foto: autor - Dátum: 18.11.2015
Čítanosť: 4898
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share