Preskocit navigáciu

Vyznamenanie veliteľa III. Zásobovacej základne Zemianske Kostoľany


Vyznamenanie veliteľa III. Zásobovacej základne Zemianske Kostoľany

V sieni slávy Ministerstva obrany Slovenskej republiky za prítomnosti prvého zástupcu náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR pána generálporučíka Petra Gajdoša 29. decembra 2015 odovzdal prezident Zväzu vojakov plk. v.v. Ing. Tomáš Švec veliteľovi VU 1056 Zemianske Kostoľany pánovi podplukovníkovi Ing. Júliusovi Balovi vyznamenanie „Hviezda Zväzu vojakov“.
Vyznamenanie bolo udelené za aktívnu spoluprácu zo Zväzom vojakov SR, podporovanie činnosti zväzu, za propagáciu zväzu na verejnosti a veľmi aktívnu spoluprácu a propagáciu klubu Horná Nitra. Udelenie vyznamenania schválila Zväzová rada ZV SR na svojom 3. zasadnutí.
Generálporučík Gajdoš zablahoželal pplk. Ing. Balovi k vyznamenaniu a poďakoval mu za prácu, v ktorej vytvára podmienky pre činnosť klubu ZV SR Horná Nitra. Udelenia vyznamenania sa zúčastnil aj mjr. Ing. Karol Brehovský, predseda klubu ZV SR Horná Nitra. Po skončení vyznamenania prijal 1. zástupca NGŠ prezidenta Zväzu vojakov, vyznamenaného veliteľa a predsedu klubu ZV Horná Nitra. Pri neformálnej diskusii v rámci prijatia sa zaujímal o činnosť ZV SR. Major Ing. Brehovský oboznámil zástupcu NGŠ o možnostiach práce a činnosti profesionálnych vojakov v klube ZV Horná Nitra a jeho prínos pre útvar, ale aj pre členov klubu a ich rodiny.


Vyznamenanie veliteľa III. Zásobovacej základne Zemianske KostoľanyVyznamenanie veliteľa III. Zásobovacej základne Zemianske KostoľanyVyznamenanie veliteľa III. Zásobovacej základne Zemianske Kostoľany

Autor: Zväz Vojakov SR - Dátum: 04.01.2016
Čítanosť: 5637
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share