Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup Generálneho štábu


Slávnostný nástup Generálneho štábu

Pri príležitosti 23. výročia vzniku Slovenskej republiky sa 5. januára v priestoroch generálneho štábu konalo slávnostné zhromaždenie jeho príslušníkov.
Prvý január nie je len dňom vzniku Slovenskej republiky, ale aj jej ozbrojených síl. Pri tejto príležitosti minister obrany a náčelník generálneho štábu udelil, ako morálne ocenenie práce, vybraným príslušníkom generálneho štábu medaile a odznaky. Ako vo svojom príhovore uviedol 1. zástupca náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Gajdoš, "hodnotenie výsledkov roka 2015 nechám na veliteľské zhromaždenie, no už teraz musím skonštatovať že napriek dosiahnutým pozitívnym výsledkom vidím aj nedostatky, na odstránenie ktorých sa v nadchádzajúcom roku musíme spoločne sústrediť."  Generálporučík Gajdoš zároveň pripomenul znamení zmien podmienok štátnej služby, zavádzania dobrovoľnej vojenskej služby a to všetko v znemení aktuálnych bezpečnostných výziev.


Slávnostný nástup Generálneho štábuSlávnostný nástup Generálneho štábuSlávnostný nástup Generálneho štábuSlávnostný nástup Generálneho štábuSlávnostný nástup Generálneho štábu2Slávnostný nástup Generálneho štábu2Slávnostný nástup Generálneho štábu2Slávnostný nástup Generálneho štábu2

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ - Dátum: 05.01.2016
Čítanosť: 6669
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share