Preskocit navigáciu

Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru


Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru

Po včerajšom schválení vojensko-strategického hodnotenia a výbere jednej z možností vojenskej reakcie dnes dospel Komplexný štábny nácvik Generálneho štábu OS SR do svojho záveru. Nácvik umožnil generálnemu štábu preveriť postupy pri analýze a návrhu ďalšieho postupu v zmysle "comprehansive approach" metodiky používanej pri plánovaní operácií v severoatlantickej aliancii.
Počas prvotného zhodnotenia činnosti zazneli z úst jednotlivých funkcionárov poznatky ktoré bude treba rozvíjať, ako aj prípadne negatíva ktoré bude treba eliminovať.
"Chcem poďakovať všetkým účastníkom nácviku, osobitne mimorezortným zložkám ktoré sa aktívne zúčastnili na nácviku a priniesli nový pohľad na riešenie problematiky," uviedol vo svojom záverečnom vystúpení generál Milan Maxim. 
Na záver generál Maxim ocenil vybraných cvičiacich pamätným listom.


Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveruKomplexný štábny nácvik dospel do svojho záveruKomplexný štábny nácvik dospel do svojho záveruKomplexný štábny nácvik dospel do svojho záveruKomplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru2Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru2Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru2Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru2Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru3Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru3Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru3Komplexný štábny nácvik dospel do svojho záveru3

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 16.03.2016
Čítanosť: 4894
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share