Preskocit navigáciu

Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany


Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany
Za účastí špičiek rezortu obrany a ozbrojených síl dnes predseda vlády SR Róbert Fico uviedol do funkcie nového ministra obrany Petra Gajdoša.
"Kontinuita v rozvoji ozbrojených síl ich modernizácia, sú mojou jednoznačnou prioritou," uviedol okrem iného počas tlačového brífingu minister obrany.
Počas nasledujúceho zhromaždenia predstaviteľov rezortu minister pripomenul, že je zodpovednosťou každého veliteľa aby na splnenie rozkazu vytvoril podmienky materiálne, personálne ako aj finančné. Minister obrany Peter Gajdoš bude ďalej klásť dôraz na pokračovanie našej bezpečnostno-politickej orientácie na euroatlantické štruktúry a v tomto smere aj na pokračovanie nastoleného trendu výcvikových aktivít so zameraním na obranu Slovenskej republiky spolu s našimi spojencami.

Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obranyPredseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obranyPredseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obranyPredseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obranyPredseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany2Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany2Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany2Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany2Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany3Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany3Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany3Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany3Predseda vlády uviedol do funkcie nového ministra obrany4

Autor: OOd NGŠ , Foto: Ivan Kelement, MO SR - Dátum: 29.03.2016
Čítanosť: 5245
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share