Preskocit navigáciu

Hlavný veliteľ ozbrojených síl navštívil žilinských špeciálov


Hlavný veliteľ ozbrojených síl navštívil žilinských špeciálov

Hlavný veliteľ ozbrojených síl dnes navštívil žilinský 5. pluk špeciálneho určenia. Prezident SR Andrej Kiska, štátny tajomník ministerstva obrany SR Marián Saloň, náčelník Generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim si spolu s ďalšími hosťami prezreli vybavenie útvaru. Profesionáli z 5. pluku prezentovali svoje schopnosti pri dynamických ukážkach. Nechýbala ukážka zoskoku z vrtuľníka. „Dnes sme mohli vidieť, že 5. pluk špeciálneho určenia je pripravený na protiteroristické operácie na domácej scéne, ale rovnako aj v operáciách medzinárodného krízového manažmentu,“ uviedol štátny tajomník ministerstva obrany Marián Saloň.

„Sú to ľudia na ktorých môžeme byť hrdí,“ vyjadril sa počas návštevy prezident SR Andrej Kiska. Ako doplnil na bezpečnosť musíme myslieť nielen keď máme pocit nebezpečia.


Hlavný veliteľ ozbrojených síl navštívil žilinských špeciálovHlavný veliteľ ozbrojených síl navštívil žilinských špeciálovHlavný veliteľ ozbrojených síl navštívil žilinských špeciálovHlavný veliteľ ozbrojených síl navštívil žilinských špeciálovHlavný veliteľ ozbrojených síl navštívil žilinských špeciálov2

Autor: OOd NGŠ , Foto: Michal Psota - MO SR - Dátum: 30.03.2016
Čítanosť: 5778
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share