Preskocit navigáciu

Profesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevencii


Profesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevencii

„Aktuálna prax v oblasti preventívnych aktivít“ bola dnešnou témou spoločensko-vedného seminára na pôde Veliteľstva vzdušných síl OS SR vo Zvolene.

Seminár otvoril náčelník Strediska kultúrno – osvetových činností posádky Zvolen major Zdenko Baranec. Po úvodných vetách odovzdal slovo prvému prednášajúcemu Matejovi Snopkovi, bývalému kriminalistovi, ktorý prítomným v krátkosti pútavo prezentoval formy prevencie proti vreckovým zlodejom v nákupných centrách, bytovým vykrádačom a nekalým obchodným praktikám, ktorých obeťou sa môže stať každý z nás.

V druhej polovici vyhradeného času vystúpili príslušníci Vojenskej polície Zvolen, kedy kapitán Marián Pohančaník formou multimediálnej prezentácie vyhodnotil trestnú činnosť v rezorte obrany za uplynulý výcvikový rok.

Na záver major Baranec poďakoval všetkým pozvaným za pripravené témy prednášok, ktoré zaiste prispeli k informovanosti zúčastnených o možnostiach prevencie. Napokon oboznámil príslušníkov veliteľstva vzdušných síl s témou spoločensko – vedného semináru, ktorý sa bude konať v mesiaci september 2016.


Profesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevenciiProfesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevenciiProfesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevenciiProfesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevenciiProfesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevenciiProfesionáli veliteľstva vzdušných síl o prevencii

Autor: VVzS , Foto: rtm. Zuzana Mildeová - Dátum: 14.06.2016
Čítanosť: 4410
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share