Preskocit navigáciu

Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom


Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom

Národná prezentácia umenia hendikepovaných umelcov Slovenska je názov aktuálnej výstavy, ktorá od pondelka 15.augusta skrášľuje priestory Klubu Ministerstva obrany SR. Podujatie otvoril minister obrany, ktorý nad výstavou prevzal záštitu.
Medzi návštevníkmi nechýbal ani náčelník Generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim, ktorý prišiel rovnako umelcov podporiť. Návštevníci mohli obdivovať diela rôzneho druhu, od umeleckej fotografie, cez maľby, kresby, drobné plastiky či umeleckú drevorezbu. Každý z vystavovateľov je obdarený schopnosťou vidieť tento svet inými očami. Prostredníctvom výstavy máme jedinečnú príležitosť vniknúť do sveta umelcov, ktorí si zaslúžia našu pozornosť a podporu.
Predsedom Slovenskej agentúry na podporu zdravotne postihnutých občanov SR, ktorá vznikla v roku 2006, je pán Arpád Beník. Od svojho vzniku odprezentovala vyše 200 samostatných výstav v rámci celej SR, kde plne podporila umenie handicapovaných umelcov SR. Prezentáciami agentúra pomohla mnohým ťažko chorým občanom, podporili ich výnimočný talent v každej oblasti umenia.
Otvorenie výstavy sa stretlo z veľkým ohlasom a veríme, že práve táto výstava je otvorením dverí aj pre ďalšie ročníky. Výstava potrvá do 31.augusta 2016 .


Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom1Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom1Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom1Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom1Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom2Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom2Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom2Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom2Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom3Náčelník GŠ OS SR vzdal hold a úctu handicapovaným umelcom3

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ - Dátum: 16.08.2016
Čítanosť: 4476
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share