Preskocit navigáciu

Zasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko


Zasadanie  náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko Náčelník generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim s delegáciou sa v dňoch 4. a 5. októbra, v poľskom Gdansku, zúčastnil zasadania náčelníkov generálnych štábov krajín Vyšegradskej skupiny. Stretnutie sa uskutočnilo v rámci predsedníctva Poľskej republiky krajinám V4.
Témy rokovania boli postavene na poľskom návrhu rozpracovania a implementácie rozhodnutí z Varšavského samitu do praxe s dôrazom na región severného krídla Aliancie, rozpravu, návrhy a riešenia v oblasti spoločnej výcvikovej aktivity v Pobaltských krajinách a zapojení sa krajín V4 do výcviku a cvičení v tomto regióne.
V ďalšom boli prejednané návrhy na zjednotenie úsilia pre rozvoj spôsobilosti s využitím existujúcich programov EU a NATO a poslednou témou bola rozprava k téme prípravy bojovej skupiny krajín V4 na druhu polovicu roka 2019.

Zasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, PoľskoZasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, PoľskoZasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, PoľskoZasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, PoľskoZasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko 2Zasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko 2Zasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko 2Zasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko 2Zasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko 3Zasadanie náčelníkov generálnych štábov krajín V4 v Gdansku, Poľsko 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: archív - Dátum: 05.10.2016
Čítanosť: 4903
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share