Preskocit navigáciu

Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne


Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne

Prezident Slovenskej republiky a hlavný veliteľ Ozbrojených síl Slovenskej republiky Andrej Kiska navštívil 25. októbra vybrané útvary dislokované v posádke Trenčín.
Svoju pracovnú návštevu začal na Veliteľstve pozemných síl Ozbrojených síl Slovenskej republiky, kde ho privítal, náčelník Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky generál Milan Maxim spolu so zástupcom veliteľa Pozemných síl Ozbrojených síl Slovenskej republiky brigádnym generálom Danielom Zmekom a ministrom obrany Slovenskej republiky Petrom Gajdošom.
Návšteva prezidenta pokračovala v sprievode hlavných funkcionárov ministerstva obrany, ozbrojených síl a pozemných síl prehliadkou príslušníkov útvarov a zariadení posádky Trenčín v kasárňach Slovenského národného povstania, kde mu pod velením veliteľky práporu podpory velenia PS podplukovníčky Zuzany Kraushuberovej vzdalo poctu takmer 400 profesionálnych vojakov z Veliteľstva pozemných síl OS SR, Brigády bojového zabezpečenia, Práporu podpory velenia PS, Základne stacionárnych komunikačných a informačných systémov a Vojenskej polície.
„Vojaci, vojačky, chcem vám povedať, že ako prezident SR a hlavný veliteľ ozbrojených síl, som na vás hrdý, keď počúvam správy o vašom pôsobení v misiách a o tom, ako pomáhate občanom Slovenskej republiky pri mimoriadnych udalostiach,“ povedal prezident SR Andrej Kiska vojakom. Zároveň vyzdvihol, že svoju prácu vykonávajú poctivo a čestne.
Po krátkom príhovore sa prezident Slovenskej republiky presunul k vojakom, zoznámil sa s ich aktuálnymi problémami a následne pokračoval vo svojej pracovnej ceste po trenčianskom regióne.


Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v TrenčíneNáčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v TrenčíneNáčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v TrenčíneNáčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v TrenčíneNáčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 2Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 2Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 2Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 2Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 3Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 3Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 3Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 3Náčelník generálneho štábu sprevádzal hlavného veľiteľa v Trenčíne 4

Autor: OOd NGŠ , Foto: VePS a MO SR - Dátum: 26.10.2016
Čítanosť: 5546
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share