Preskocit navigáciu

Stretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigády


Stretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigády

Náčelník generálneho štábu generál Milan Maxim, ako bývalý veliteľ mechanizovanej brigády v Michalovciach, ocenil prácu vojakov a zamestnancov počas stretnutia bývalých príslušníkov veliteľstva brigády po dvadsiatich rokoch od jej reorganizácie.
Generál Maxim pozval na stretnutie 12 bývalých príslušníkov, ktorí spolu s ním na veliteľstve mechanizovanej brigády pôsobili v rokoch 1990-1996 a ktorí naďalej pôsobia v rôznych útvaroch a zariadeniach ozbrojených síl. Na stretnutí sa v zastúpení náčelníka generálneho štábu zúčastnil veliteľ 1. mechanizovanej brigády brigádny generál Vladimír Kubáň, ktorý v mene generála Maxima odovzdal ocenenia za vykonanú prácu v prospech ozbrojených síl a zároveň pozvaných v mene náčelníka generálneho štábu pozdravil.


Stretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigádyStretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigádyStretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigádyStretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigádyStretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigády 2Stretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigády 2Stretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigády 2Stretnutie bývalých príslušníkov mechanizovanej brigády 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: 22. mpr - Dátum: 30.10.2016
Čítanosť: 4894
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share